Pontyra keszegre és kárászra:
1 zacskó darált háztartási kekszet és vaniliás (bármilyen) aromát öszekeverünk. Esetleg valamilyen magfélét és élőanyagot keverünk hozzá.
1. Fogj kézbe egy vödröt, elöte áztas be kb. 5-6 szelet kenyeret ha ez elégé kiázot nyomd ki belöle a vizet majd tedd a vödörbe!
2. Darálj le kukoricát esetleg búzát árpát, majd rakj bele 4-5 csomag vanilliás cukrot utána 250-500ml tejet esetleg egy kis lisztet!
3. Ha végeztél akkor már csak az aromát kell belerakni javaslat: vanilliás, mandulás, mézes pálinkás ...,de rakhatsz hozzá pár csepp mézet is ezután jól keverd össze nekünk bejött! Ajánlott 1-2 nappal elöbb megcsinálni az etetöanyagot és hagyni állni hogy az ízek össze érjenek!
4. Az erősebb hatás érdekében érdemes bedobás előtt csontkukaccal szúnyoglárvával keverni, de hogyha a csali szemes kukorica nemárt 1-2 doboz kukoricát is hozá önteni. (Fontos hogy ami a kukorica alatt áll lé ne öntsük az etetőanyaghoz.)
Bármilyen kommented vagy tanácsod van a témával kapcsolatban írdmeg a tomi.sms@gmail.com-ra És mi kiírjuk a komment mezőbe !!!!!
Kommentek: